CUTIATA.ro : Relatii Clienti


Suntem aici pentru tine!


Dorim să optimizăm și să dezvoltăm continuu conceptul nostru de supermarket online din Timișoara, pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și a vă bucura de mai mult timp liber.
De aceea, serviciul clienți vă stă la dispoziție. Suntem gata să vă ajutăm 365 de zile pe an.

Alegeți metoda prin care doriți să luați legătura cu noi:

În perioada sărbătorilor din timpul anului pot apărea modificări în programul nostru dedicat serviciului clienți. În aceste cazuri, vom păstra această pagină actualizată cu orele care se modifică.


Programul de lucru al serviciului clienți este:

  • De Luni până Vineri: 11:00 - 20:00
  • Sâmbătă și Duminică: 11:00 - 20:00

Întrebări frecvente


Cum pot achita produsele pe care le-am ales supermarketul online Cutia Ta?
Poți achita online... sau la livrare cu numerar sau card.

De unde vă aprovizionați? Stocul de produse provine de la propria rețea de furnizori. Nu cumpărăm produsele comandate de tine din alte supermarketuri. Unde sunt depozitate produsele înainte de a fi livrate? Produsele sunt depozitate în condiții optime, în propriul depozit, dotat inclusiv cu o cameră frigorifică pentru a păstra o temperatură constantă.

Cât costă transportul produselor pe care le achiziționez? Transportul produselor este gratuit pentru comenzile de peste 100 lei, iar livrarea se face cu propria echipă. La comenzi mai mici de 100 lei, se adaugă costul de 15 lei pentru transport.

La ce se referă “aducem cumpărăturile chiar la ușa ta”? Nu te chemăm în parcare și nici nu te punem să îți cari singur cumpărăturile până la etaj, ci aducem produsele comandate chiar până la ușă.

În ce zone se pot livra produsele din supermarketul online din Timișoara CutiaTa.ro? Produseledin supermarketul online CutiaTa.ro se livrează în Timișoara și în zonele limitrofe: Dumbrăvița, Giarmata, Cernateaz, Pișchia, Giarmata Vii, Ghiroda, Remetea Mare, Izvin, Bucovăț, Bazoșu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Albina, Urseni, Rudicica, Giroc, Chișoda, Șag, Utvin, Parța, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Săcălaz, Beregsău Mare, Dudeștii Noi, Sânandrei și Covaci. Mai mult decât atât, mașinile CutiaTa.ro se deplasează acolo unde nici asfaltul nu ajunge :D