CUTIATA.ro : Politica de retur

Returnarea produselor alimentare

In cazul achizitionarii produselor alimentare de catre Client, returul depinde de categoria de produse din care articolele returnate fac parte, astfel:

a. produsele din categoria bacanie, si bauturile, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact si se pot returna in maximum 48h de la data achizitionarii produsului;

b. produsele din categoria macelarie, legume–fructe, peste si panificatie, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact si se supun urmatoarelor reguli:

  • produsele alimentare proaspete a caror perioada de valabilitate este de 24h pot fi returnate in ziua in curs;
  • produsele alimentare a caror perioada de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi returnate in 48h.

c. nu se ramburseaza produsele din tutun, alcoolurile tari, produsele de machiaj si igiena. 

 

Returnarea produselor alimentare se va face contactand departamentul de relatii cu clientii la numarul de telefon 0747.267.881

 

Returnarea produselor nealimentare:

In cazul achizitionarii de produse nealimentare, Clientul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data primirii produsului pentru a semnala intentia de returnare a produsului. Singurele costuri suportate de catre Client sunt cheltuielile directe de returnare al produsului.

 

Nu sunt multumit de calitatea unui produs. Cui trebuie sa ma adresez?:

Pentru a putea transmite acesta informatie mai departe furnizorului nostru, va rugam sa contactati departamentul de relatii cu clientii, urmand ca produsele sa fie preluate de catre noi la adresa dvoastra, impreuna cu bonul fiscal.

 

In situatia in care nu aveti produsul sau ambalajele, va sfatuim sa contactati serviciul nostru pentru relatii cu clientii prin intermediul formularului de contact online sau telefonic.

 

Care este procesul de control asupra caruia supuneti produsele voastre?:

Toate produsele noastre sunt supuse unor controale stricte de calitate in fiecare zi.
Reactionam imediat la cea mai mica suspiciune sau la orice semn al unei posibile probleme de calitate. CUTIATA.ro acorda o importanta deosebita garantarii prospetimii produselor sale.

 

 

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa relatii.clienti@cutiata.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare

 

Va rugam  sa ne inmanati produsele, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea, cu exceptia situatiilor enumerate mai sus in care termenele aplicabile sunt diferite.

 

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

 

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat.

 

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora pana in momentul receptiei.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar,, fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Produse care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:

-      produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (spre exemplu, produsele refrigerate, fructele proaspete care se deterioreaza rapid);

-      produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator;

 

Anexa

FORMULAR RETURNARE PRODUSE

 

S.C. HOME SHOPPING SRL, CUI RO 38557050, NR. REG. COM. J35/4563/2017

Adresa: Str. Parcului nr. 92, Giarmata - Vii, Timis, Romania.

Email: relatii.clienti@cutiata.ro

Telefon contact: 0747.267.881

 

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Aceste produse au fost comandate la data de:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….......

avand ordin de comanda ………………………………………………………………………………………………………….....................


si primite la data de: ………………………………………………………………………………………………………………………………

 


Nume si prenume: ……………………………………………………..……………………………………………………..………………......

 

Adresa: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

Semnatura (doar pentru formularul pe baza de hartie):

 

……………………………………